Om Fru Slott på tredje

Ina Vink Slott

Fru Slott på tredje er min personlige blog om kreative sysler, især med naturens materialer, jul, påske og hvornår der ellers er en chance for pynte op. Om det grønne altanliv på Rønnedevej i Ringsted, kolonihaven 10 minutter her fra og alt det andet væsentlige i min blogverden.

Mit altanliv er begyndt i september 2020. Før det var jeg en passioneret haveejer i Ugerløse. Kolonihaven anskaffede jeg i det tidlige forår 2020 efter at have indset, at det var svært ikke at have en hverdagshave. Den er under konstant forvandling fra græsørken til en frodig have med masser af blomster og spiselige vækster.
Tidligere hed bloggen Anna’s Plads. Det var dengang jeg havde hus og have i Ugerløse og gårdspladsen hed Anna’s plads. Mange indlæg før september 2019 handler om den gamle have. Du kan læse mere om den her.

Jeg skriver også på bloggen Huset i Busene, der handler om sommerhuslivet og -haven på Møn.

Fru Slott på tredje er en personlig blog. Når jeg henviser til webshops eller andre kommercielle steder, er det steder, hvor jeg selv handler eller finder interessante.

Skriv endelig kommentarer. Jeg læser alle kommentarer, og sluger både det søde og det sure med stor glæde. Jeg forsøger at svare alle, men nogle gange kan det være småt med tiden, og så prioriterer jeg spørgsmål.

Du er velkommen til at vise mine billeder, tekster og andet til privat brug f.eks. en blog, hvis du skriver, hvor du har det fra. Til kommercielt brug skal jeg kontaktes først.
ina@vink-slott.dk

Creative Commons licens
Dette værk er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel-IngenBearbejdelse 3.0 Unported Licens.