Ture,

Julemarkedstid

Jaaaah, så er det tid til julemarkeder. Lidt for tidligt for nogle, men ikke for mig. Traditionen tro har jeg en liste over dem, som jeg gerne vil besøge, hvis jeg ellers har tid. Mit udgangspunkt er Ringsted og sommerhuset på Møn, men jeg tager også gerne til et par af dem længere væk, og en tur over Øresund bliver det også til.

I år deltager jeg selv på et par julemarkeder i Ringsted med min overproduktion af adventskranse, dørkranse og andet ude- og indendørs julepynt. Billedet her er fra min stand i Ringsted Kulturhus sidste år. Det er i år i adventsweekenden d. 2.-3- december. Søndagen før er jeg i Haraldsted lidt nord for Ringsted d. 26. november.

Mine udvalgte julemarkeder

De første julemarkeder starter i den kommende weekend, så det er ikke for tidligt at begynde planlægningen.