Ture, Værkstedsting, , ,

Årets udvalgte julemarkeder

Her er listen over mine udvalgte julemarkeder, som jeg vil vælge imellem i år. Jeg bor i Ringsted og har sommerhus på Møn, men jeg holder meget af svenske julemarkeder, så jeg tager også en tur over Øresundsbroen og besøger et af de Skånske markeder.

I år deltager jeg også selv på et par mindre julemarkeder i Ringsted med min overproduktion af adventskranse, dørkranse og andet ude- og indendørs julepynt. Blandt andet englene her på billedet skal med, og der vil også være forskellige kugler med naturpynt. Det er det lille marked i Haraldsted lidt nord for Ringsted d. 20. november, og i Ringsted Kulturhus midt i byen d. 3. og 4. december.

Mine udvalgte julemarkeder

Her er der basis for at komme i god julestemning og måske ses vi et af stederne.