Værkstedsting, ,

Sensommerkranse

I dag har jeg holdt kranseworkshop i kolonihaven med mine døtre. Kolonihaven har jeg ikke fortalt meget om her på bloggen, men det kommer en anden dag. Kort fortalt har jeg fået en have for et halvt års tiden siden i Ringsted Her kan jeg kan boltre mig med spade, planter, blomster, kreating og meget andet. Den ligger et kvarters gang fra lejligheden, så det er dejlig tæt på. I dag lagde den rammer til et par hyggelige timer, hvor vi fik kreeret nogle skønne kranse.

De fleste materialer til kransene samlede jeg ind i weekenden, da jeg var i sommerhuset på Møn. Mos fra skoven og blomster fra haven og grøftekanten. Desværre glemte jeg mosset, så jeg måtte indenom en planteskole på vej hjem fra arbejde i dag og købe noget. Mosset, som jeg glemte, holder sig sikkert fint og friskt, for jeg havde lagt det i en pose under plantebordet i sommerhushaven 😉

Mosset bruger vi til at dække halmkransene. Det giver en god basis til kransen, og så gør det ikke noget, hvis fyldet ikke dækker helt.

I kolonihaven har jeg dyrket evighedsblomster, og de er godt kransemateriale. Desuden har jeg hentet hyldebær fra naboens træ, der hænger ind over hækken.

Her kommer de færdige kranse:

Marie’s krans
Sofie’s krans
Ina’s krans

Det blev til et par rigtig fine sensommerkranse med alt godt fra haven og grøftekanten, og vi nød det lune vejr imens snakken gik og tiden fløj afsted.