Værkstedsting, Vinter

Stuen fyldt af kvædeblomster

Jeg driver og driver. Det er en super god kur til at komme igennem vintermånederne på. Det er grene fra haven, som jeg driver. Forårsgrene fra kvæde, forsythia og mirabeller er meget velegnede til at tage indenfor og sætte i vand. Det tager omkring en uges tid, og så har man de smukkeste blomster. Jeg har mange vaser med grene i stuen, og jeg sørger for at hente nye med et par ugers mellemrum. Man kan også bruge andre blomstrende grene som blommer og æbler. Det er bare at prøve sig frem.

I øjeblikket er det kvædegrene, som er favoritten. Det har det sådan set været hele januar måned. De er næsten helt hvide i starten af drivesæsonen, og så bliver de mere rosa/laksefarvede som tiden går. Jeg har en stor busk, der trænger til at tæmmes, så det er kun godt, at den bliver beskåret.

Jeg har også taget en del med på arbejde, så nu er biblioteket på SOSU C i Brøndby også fyldt af blomstrende kvædegrene. Det er dejligt, også at nyde dem i arbejdstiden.

Vi er mange drivere, og du kan finde mere inspiration hos andre drivende bloggere som f.eks. The little black house.

2 thoughts on “Stuen fyldt af kvædeblomster

  1. Jeg har som hvert forår, Mirabel i blomst i øjeblikket….. men jeg synes at de lugter så stærkt… det kan jeg ikke huske fra de forrige år… mærkeligt!
    p.s. det er altså ikke vandet der er snavset

    1. Det lyder også mærkeligt. Mine lugter ikke, og jeg kan heller ikke huske, at jeg har været ude for det.
      Kan der have siddet noget på grenene, som får lugten frem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield