Blomster, Værkstedsting

En kande med novemberblomster og frø

kande-med-buket

På spisebordet står dagens buket fra haven. Det er sankthansurt, der endnu står flot med sine rosa blomster og blade, der begynder at gulne. De sidste dahlia, som endnu ikke er taget af frosten, er også i kanden.

kande-med-froe

Kanden har jeg haft i et halvt års tid, og jeg er meget glad for den. Den har en lille frø siddende på hanken og har holdt til i stuen lige siden, den kom inden for dørene. Det er keramikeren Ulla Sonne, som har skabt den for mange år siden, men den kan heldigvis stadig købes. Jeg har fået dem som en gevindst via kunstforeningen på mit arbejde. Det er ikke første gang, at jeg vinder en af de gode gaver(synes jeg). Sidste gang fik jeg hønseflokken, som bor i haven.

4 thoughts on “En kande med novemberblomster og frø

    1. Det varer heller ikke længe før jeg begynder at jule i haven, eller i hvert fald på gårdspladsen, hvor vi færdes dagligt. Det glæder jeg mig rigtig meget til 😀

  1. Hvor er det dog en fin kande, den kan jeg sandelig godt forstå du er glad for. Når så haven stadig kan byde på lidt blomster, kan man da kun blive glad. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield