Løg og knolde

Den største Dahlia er stadig på toppen

 

dahlia-penhill-watermelon-1

Årets helt store skønhed i haven blomstrer stadig. Ja, det er faktisk nu den er helt på toppen, så hvis nattefrosten holder sig væk, har jeg glæde af den et godt stykke tid endnu både ude og inde. Det er dahlia Penhill Watermelon. Den har været en smuk overraskelse. Med store blomsterhoveder på ca. 25 cm i diameter dominerer den i haven og i buketterne. Men det er helt i orden. Jeg plukker lystigt af den til buketter, og den kvitterer med endnu flere store tunge hoveder.

dahlia-penhill-watermelon

Det med tyngden er det eneste minus. Planten skal bindes op for at blomsterhovederne ikke skal trække planten helt ned i jordhøjde. Det har jeg ikke været helt god til i år, men det gør jeg næste år, for der er den helt sikkert i haven igen.

4 thoughts on “Den største Dahlia er stadig på toppen

  1. Hej Ina.Smukke dahlia du viser.her er der også stadig gang i alle de smukke dahlia.
    Men de ryger snart for vil gerne have mine løg i jorden inden det er for sent.
    Rigtig god weekend Knus Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield