Frugt og bær, Opskrifter

Sommerhindbær – er de gode?

Ja, i år er de gode, og der er masser af dem. Det må have noget at gøre med mængden af sol og varme og vand i løbet af foråret og sommeren. Sådan er det jo med det meste fra naturen. Forholdene er ikke ens hvert år, og det giver variation. Det skal man bare glæde sig over istedet for at ærgre sig over de ting, der ikke lige er lykkes.

Sommerhindbær

De fleste år er sommerhindbærerne kedelige og små, og hvert andet bær er der orm i. De rådner hurtigt, men de skal være helt modne, ellers kan det også være ligemeget. Jeg gider dårligt plukke dem eller bruge dem til noget, og har mere end en gang overvejet at grave dem op og bruge pladsen til noget bedre. Måske til flere efterårshindbær. De er oftest store og smagfulde og i rigelige mængder. Men jeg har sådan set nok af dem.

Hindbær på gren

Det er så godt, at jeg ikke har gravet sommerhindbærerne op, for i år er der masser af dem, og de har lidt størrelse, og ormemængden er til at holde ud.

Hindbær

De smager også skønt.

Hinsbærfromagen

I aften blev det til hindbærfromage. Lidt af en flødebombe, men super lækkert!

Opskriften finder du her.

 

4 thoughts on “Sommerhindbær – er de gode?

  1. åh hvor er du heldig – hindbær, det HAR jeg altså ikke plads til – og det er en skam, for dem man køber når hurtigt at mugne og smager under alle omstændigheder ikke så godt som nyplukkede. Da jeg var barn boede jeg i en skov og der var mange skovhindbær som vi plukkede til syltning- og ahhh, hvor de smagte godt – orm og det hele 🙂

    1. Jeg er også glad for mine hindbær, specielt Autumn bliss, som plejer at være et sikkert hit hen over sensommeren og indtil frosten kommer. Og jeg har heldigvis god plads til dem. Jeg savner dem i sommerhushaven, og der SKAL jeg have fundet plads til hindbær 😉

  2. Summer fruit, fresh off the vine or bush, is the very best. I like to pick the wild blackberries and serve them with homemade blackberry icecream.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield