Huset på Møn, Løg og knolde

Tiden og tulipanerne flyver afsted

Det er et travlt forår med både helårshave og sommerhushave. Jeg har endnu ikke fundet balancen mellem dem endnu, men det kommer vel. Det meste fokus er lige nu på sommerhushaven, fordi jeg skal åben have der d. 28. maj. Det er sammen med et par andre østmønske haver, som har rigtig meget at byde på. Den ene er Keld og Hans’ have, som sidste år blev kåret, som Danmarks dejligste have på TV2 Fri, og den anden er Mette Folmers have, som også er beskrevet i Eva Sandner Gravesens bog Haveelskernes haver. Jeg blev spurgt, om jeg ikke også ville være med, og i november måned sidste år, lød det også helt fint. Et lidt vildt projekt konstaterede Klaus i sidste weekend, imens han ordnede havelågen, som vel egentlig skulle have været færdig for et år siden. Det er måske også lidt vildt, for det er en lille have, der er meget på vej. Men man får altså også lige fikset et par hængepartier, og det jo ikke værst, og så er havebesøg altså noget af det hyggeligeste. Jeg glæder mig til en hel dag med andre havefreaks, så kig endelig forbi i Busene d. 28. maj, hvis du har mulighed for det. Der er kaffe og te på kanden, og vi bager også et par saftige kager.

Tulipaner

Hverdagshaven bliver lidt forsømt for tiden, men tulipanerne er sådan set ligeglade. De blomstrer lystigt, så I får lige et par flere billeder af nogle af dem. Der er både Blue diamond, Queen of night, angelique og en lilformet sammen med et par navnløse. De er både smukke og taknemmelige.

Liljeformede tulipaner Tulipaner blue diamond

5 thoughts on “Tiden og tulipanerne flyver afsted

 1. Hej Ina, sikke en tulipanfest hos dig her i hverdagshaven, hvor er det en glæde. Kan godt forstå at der er travlhed med to haver og så endda et åbent hus arrangement, held og lykke med det – du er da kommet på et fint hold der.

  1. Tak skal du have. Der er et fint hold, så besøgende kan glæde sig til et par virkelig store og flotte haver, og så en mindre fritidshushave 😉

 2. Dejligt med tulipaner som ikke kræver så meget for at give igen:-)
  Jeg er sikker på at jeres arbejde lønner sig og at der bliver rykind til åben have. Det er nu dejligt at få styr på hængepartierne, så det er godt at sætte sig under pres engang imellem.
  Det er også en god ide at slå sig sammen med nogle og holde åben have samtidig.
  Rigtig god fornøjelse.

  1. Vi arbejder på ihærdigt på hængepartierne her i pinsedagene. Der er stor hjælp oppefra til vandingen, men det giver lidt problemer med at få malet hegnet m.m. 😉

 3. Sikke en super fin have, med masser af tulipaner. Jeg elsker dem, og hvordan de kan få alt til at lyse op! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield