Ture

Livsstil og tapas i halmballerne

I dag åbnede “Livet på landet – fritidsmesse på Ryegaard Gods“, og ældste datter og jeg tog en tur indenom. Vejret var herligt mildt i forhold til de sidste dages vinterlige af slagsen, og det gjorde også en del ved stemningen. Der var forår i luften, vasketøjet hang på tøjsnorene, og der var gang i smagsprøverne og salget i de hvide pavilloner og telte.

Halmballespisepladser

Hvidvasken

Bord med halmballesiddepladser

Der var pyntet og stylet i landlig stil med halmballer, blomster, gamle biler og andet, der passede rigtig godt til messen. Det var ikke en kæmpe stor en af slagsen, men den var godt delt op i sektioner, der henvendte sig både til store og små og ham og hende. Vi startede med “Livsstil og indretning”, som i vores øjne var det mest interessante. Her var der planter og dimser og andet godt, der lige faldt i vores smag.

Fasters Have

Fuglefoderlysekrone

Denne her lysekrone er til fuglefoder, lige parat til at hænge i æbletræet 😉

Tanta te Formidable Flødebolle

Vi købte tante te hos Formidable, og hvis man kunne komme tættest på at gætte vægten på flødebollen(den der ligner en bjørneskindshue på billedet) kunne man vinde et kursus i at lave flødeboller. Det vandt vi ikke. Til gengæld vandt Marie en tur for hele familien til Orø. Det var i sektionen med “Kæledyr og landliv”. Her kunne man ud over bier og biprodukter, som var der hvor Marie vandt Orø-turen, også klappe en ko, kalv, ged, ilder, gris, fladfisk, høne og få en ridetur på et føl.

Ged

Det med fladfisken var vist egentlig ovre i sektionen “Friluft, hobby og have”, fordi det var en lystfiskerforening, som havde fisk med. Her kunne man også komme ud at sejle i små både, og der var det hele til outdoorlivet. Det med have fandt jeg ikke rigtig noget af. Det må have været der, hvor der var en selvkørende græsslåmaskine, ellers lagde jeg ikke mærke til haveting. Det gjorde nu ikke noget, for vi var sultne og valgte også at springe sektionen med “Maskin- og motor” helt over, og styrede hurtigt ned i “Livsstil og indretning” igen. Her havde vi set et telt med tapas og vin, som vi indtog i halmballer og med udsigt over en sø.

Tapas

Messen var ikke overrendt, men det skyldes nok, at den endnu ikke er så kendt. Det virker som om, der er tænkt på det meste, og indgangsprisen er yderst rimelig. Der er åbent igen i morgen fra kl. 10-16.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield