Lidt af hvert, Løg og knolde

En sneklædt aprilhave

Egentlig er det smukt med et hvidt drys i haven, men det er ret svært virkelig at synes det, når datoen siger 27. april. Nu skulle jeg have gjort køkkenhaven klar, sat løg, beskåret roserne og sået lidt af hvert. Det går det alt sammen lidt trægt med, og det virker også som om, det bare er for tidligt til den slags i år, så det er nok meget godt, at jeg ikke er nået så langt. Køkkenhaven er i hvert fald lige nu på standby. Jeg gider ikke brokke alt for meget over det, for det er nu engang naturens gang. Det er bare aprilvejr. Men for at dokumentere tingenes tilstand og kunne se tilbage på det, de næste par år, når det enten gentager sig eller temperaturen jonglerer omkring tocifrede tal, så kommer her en stribe billeder fra i dag.

Køkkenhave med sne

Køkkenhaven med sne.

Primula med sne Vibeæg med sne

Primula og vibeæg ser faktisk meget smukke ud med sne.

Tulipaner i sneen Tulipaner med sne

Tulipanerne ser bare underlige eller triste ud. De gider altså ikke mere sne, og det gør jeg heller ikke….

3 thoughts on “En sneklædt aprilhave

  1. Nix – ikke flere dage med kulde og sne før vi når november, jeg skal ud og have sat valske bønner og sået gulerødder, så det går altså ikke med det vejr 🙂

    1. Det har heldigvis været lidt bedre i dag, men man ved ikke rigtig, om der kommer frost og sne igen. De havde stolte kavalerer til salg i superbrugsen i Stege i dag. Jeg var godt nok fristet, men hvad skal jeg stille op med dem. Jeg tør ikke plante dem ud endnu. Fornuften overvandt, så de kom ikke med hjem i Yaris’en 😉

  2. Ja, det er da vildt og faktisk også lidt uhørt :-), men som du selv siger; vejret kan vi ikke bestemme over. Køkkenhaven må vente. Jeg såede dog lidt sidste weekend inden der kom sne og slud og her i vores lille hjørne er der i dag ingen sne. Sågar lidt varme i solen. Lige nu sætter vi pris på lidt 🙂

    God weekend
    Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield