Værkstedsting

Genbrugsdekoration med påskelam

Dekoration med lam

Denne dekoration er det rene genbrug. Den opstod for en måned siden, da påsken var langt væk, og det hele ikke skulle være så gult. Men den holder stadig, og den er helt klart en påskedekoration. I dagens udgave er den suppleret med vintergækker, der er stukket ned mellem de fuldt udsprungne fulgemælk.

Dekoration med lam og fuglemælk

Den startede meget enkelt med fuglemælk, der lige var begyndt at springe ud, jord, mos og lam. Den sartgule randform er et gammelt loppefund og det mest gule. Lam og får er årets påskedyr hos mig, og de er fundet i legetøjskasserne i en genbrugsbutik. Mosset er den type små puder, som med jævne mellemrum falder ned fra naboens tag. Jeg indsamler dem, og bruger dem ofte i dekorationer. De får et fint udtryk som et lille bakket landskab.

Lam

Dekorationen har stået i havestuen og pyntet på weekendfrokostbordene i løbet af februar og marts. Den har været suppleret med stilke af dorothealiljer og vintergækker på skift. De holder 4-5 dage, og er nemme at stikke ned i jorden.

Se mere påsketema i morgen hos Birgitte på The little black house, hvor der er påskebord på bloggen.

Forsat god påske

4 thoughts on “Genbrugsdekoration med påskelam

  1. Yndigt, men er du nu sikker på det er et lam (og ikke en ko) *fnis*
    Jeg har sådanne forme i ‘madam blå’. Jeg har dem i stor, større og størst, og planer om en dekoration, men er aldrig nået så langt. Har haft dem i mere end 5 år …. så mon ikke det snart bliver til noget? 😉

    1. Indrømmet ansigtet på lammet ligner lidt en kalv/ko, men den har for meget tyk pels til at være en ko. Vi er tre stykker, som nu har studeret det endnu en gang, og konklusionen er, at det er et lam 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield