Løg og knolde, Shopping til haven

Et par nye forårsgule skønheder

Nu begynder det snart at trække sammen til påske, og gul hører påsken til. Men gul er ikke bare gul, og en påskelilje er ikke bare en påskelilje. Der er mange varianter af både det ene og det andet, og heldigvis for det. I dag fandt jeg en narcis, som man ikke ser så tit.

Narcis rip van wrinkle

Det var hos blomsterhandleren Liatris i Vordingborg, som er et besøg værd, hvis man er på de kanter. Der er mange fristelser og min hjembragte skønhed hedder narcis, Rip van wrinkle. Den får nu lov til at gøre sig til i en krukke, så længe den blomstrer. Jeg håber, at den kan lide forholdene i min have, så den vil dele sig, når den bliver plantet ud efter blomstringen.

Primula

Her er et indkøb fra messen i Malmø forleden. En primula er heller ikke bare en primula. Jeg har nok lidt svært ved de der storblomstrede knaldgule, så denne gule og brune synes jeg er rigtig fin.

Hvis du er til påskepynt, så varmer Birgitte (The little black house) og jeg op til påske og pinner løs

Følg os på pinterest

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Et par nye forårsgule skønheder

  1. Jeg købte en potte med Rip van wrinkle forrige år og plantede dem i mit drivhus, sidste år kom der en enkelt blomst og i år er der ikke rigtig tegn på at de kommer, så drivhuset var åbenbart ikke det rigtige sted, jeg håber, at du har bedre held end jeg, for de er rigtig søde med deres små pon pon hovededer

    1. Tak for info. Jeg håber, at de klarer sig bedre i jorden. Jeg tror så, at det bliver på Møn. Der er klimaet lidt mildere end her på midtsjælland, hvor nattefrosten er hårdere.
      Indtil videre skal de bare nydes, for de er så fine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield