Løg og knolde, Værkstedsting

En kop forår til værtinden

Kop med perlehyacinter

Det er dejligt at få en hjemmelavet værtindegave. Det er også hyggeligt at lave dem selv, og en kop med forårsløg og frø til haven vækker helt sikkert glæde hos modtageren. Denne muselmalede fra loppebixen er beriget med blå perlehyacinter, som først lige er begyndt at springe ud, så de holder et stykke tid inde i stuen. Løgene kan graves ned i haven, når de er afblomstret, så de vækker også glæde næste forår.

Værtindegaver

Det samme gælder for koppen med vibeæg. De har en kort levetid indendørs, men kan også graves ned i haven bagefter.

Mors dagVibeæg

Hvem vil ikke elske sådan en skøn kop med vibeæg.

Buket

En buket blomster fra haven er altid et hit. Det kniber lidt med udvalget på denne årstid, så jeg har taget lidt fra krukkerne med forårsløg og suppleret med birkegrene, solbærgrene og lidt fjer. Indpakningen er dagens avis, som jeg synes passer fint til farverne og det hjemmelavede look. Buketten er også beriget med en frøpose.

Det var et par forslag til overkommelige og nemme værtindegaver til påskens frokoster.

I morgen fortsætter Birgitte påsketemaet med plantefarvede æg på The little black house.

 

8 thoughts on “En kop forår til værtinden

  1. Uhhhh, den kop med mor og barn den kan noget. Et scoop vil jeg sige :-). Fine værtindegaver med masser af forår og langtidsvirkning.

  2. Rigtig gode gaver….. og så har jeg en rettelse til en af mine tidligere bemærkninger – den fine narcis, magen til den du har pakket ind i aviser !!! —– har alligevel overlevet i mit drivhus, løgene står lige nu med 4 blomster, så den er ikke så sart som jeg troede…. og godt for det.
    Glæder mig til flere påske-posts.

  3. Så inspirerende du er. Jeg så dit indlæg på FB og for i genbrugen. Fandt ingen fine kopper, men andre ting som kunne bruges til små dekorationer ude på haveborde og rundt omkring. Tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield