Værkstedsting, ,

10 dage med påskeinspiration

Rede med æg

Fra i morgen og 10 dage frem er det påskerier, som kommer til at udfylde spaltepladsen her på bloggen, og det er ikke kun her på bloggen, det går løs.

I samarbejde med Birgitte fra The little black house har der længe været gang i påskesyslerne. Birgitte og jeg har forberedt masser af inspiration til både ude og inde. Der er leget med planter og dækket borde, kogt æg og klippet bogsider. Det bliver påske med et tvist og påske med overraskelser. Vi håber, I vil nyde inspirationen og blive inspireret til selv at gå i gang.

Der vil både være blogindlæg her på bloggen og på The little black house hver anden dag. Du kan følge med på Facebook (Anna´s Plads og The little black house) og på Instagram kan du selv være med. Vi vil nemlig så gerne se din påskepynt! Er du på Instagram så brug hashtagget #påskepyntmedos samt @annasplads @retrogarden. Når du samtidig med hashtagget nævner os, får vi automatisk besked om, at du har lagt noget ud. Så går vi ikke glip af noget.

Jeg lægger ud i morgen med et Udendørs påsketableaux og Birgitte fortsætter på tirsdag med Rosetter af servietter til påskegren.