Ture

Fristelser på Formland

Jeg har været en tur på Formland messen her i weekenden. Der er godt nok mange skønne ting, som jeg vil ønske mig, når de kommer til salg hos forhandlerne. Her er lige et par indtryk fra første besøg.

Formland krukker Formland B green

Krukker, zink og træfade der ville gøre sig godt i min have.

Formland Ib Laursen

Formland ib Laursen stand

Haveegnet tilbehør og dimser fra Ib Laursen fik jeg også nærstuderet. Der kommer mere…

5 thoughts on “Fristelser på Formland

 1. Det ser godt nok fristende ud, og lige nu føles det længe til forårets komme. Men det er godt at have noget og glæde sig til. :0)

 2. Hej Ina.Skønne billeder ……der kunne jeg da købe mig fattig.Men ved da godt at man ikke kan købe noget på messen.
  Men dejligt at se hvad der er oppe i tiden inden for haveting.
  God søndag Knus Jette

  1. Hej Ane

   Jeg havde rigtig meget lyst til at se messen, og så tilmeldte jeg mig som presse/blogger. Man skal have et CVR nummer, og det har jeg fået, for måske en dag skal jeg også bruge det til noget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield