Løg og knolde

Årets første frokost i havestuen

Det har været det skønneste vejr i dag. Solen har skinnet præcis nok til at få temperaturen i havestuen op på brugbare grader, til at vi har kunnet sidde og nyde vores frokost der. Så mærker man foråret banker på. Der er kun forsigte bank endnu, og frosten har godt tag i nætterne og lidt af dagene i den kommende uge. Men altså dagene bliver længere og længere, og det er bare så skønt.

Frokost i havestuen

Her er beviset på frokosten. Ikke noget stylet billede. Det er bare frokost i havestuen med nydning i fokus uden alt for mange dikkedarer. De fine tete á tete har også nydt de gode temperaturer og blomstrer lystigt. De skulle egentlig bare opbevares her, til jeg skulle bruge dem indendøre, men jeg havde lige glemt, hvor varmt der bliver i solskin i februar.

Termometer

Ikke de vilde grader, men nok til nydning.

Erantis

Udenfor har solen også varmet, så nattens frost er blevet til dråber på erantis og vintergækker. Det er endnu for tidligt at fjerne blade i bedene. De beskytter de spirerende planter mod frosten, især barfrost om foråret kan være hårdt for dem. Men jeg fjerner lidt rundt om de tidligeste forårsløg som erantis, vintergækker og krokus, så de kan ses.

4 thoughts on “Årets første frokost i havestuen

  1. Hej Ina.Det ser bare så hyggeligt ud med lidt frokost i udestuen……lige nu bliver min brugt som opbevaringsrum for alt det jeg ikke skal have i stuen mere.
    Vores ligger mod vest så det varer lidt inden den bliver varm.
    Men dejligt bliver det når vi kan spise der.
    God weekend Knus Jette

    1. Min er østvendt, så jeg har fordelen om morgenen og først på eftermiddagen, og så at den kan bruges tidligt på året. Det varer til gengæld længe før vi kan bruge den sidst på eftermiddagen og aftenerne. Det er først når sommervarmen kommer 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield