Havearbejde, Værkstedsting, Vinter

Udendørssysler og pynt i decembervejret

Det er lidt udfordrende med de udendørs sysler og pynteriet for tiden. Jeg har haft udsat det et par gange på grund af kraftigt regn, snefald og et par storme, som de sidste 3 weekender har været plaget af. Forleden overvejede jeg at gøre det en hverdagsaften efter arbejde udstyret med lommelygte, men regnen jog mig ind igen. I går blæste det stadig kraftigt i dønningerne efter stormen Helga. Alligevel besluttede jeg mig for, at nu skulle det være. Græskarene blev kørt på komposten sammen med dahliatoppene, og jeg fik fjernet en del nedfaldende blade fra terrasser og gangarealer. Selv om det blæste kraftigt var der ingen problemer med at fjerne bladene, for de var våde og tunge. Gårdspladsen fik en juleupdate med gran, lanterne, hyacinter, lidt glimmer og rødt. Det pyntede.

Granatæbler ved døren Stol og lanterner Hyacintdekoration

Lanterne på mos

7 thoughts on “Udendørssysler og pynt i decembervejret

 1. Hej Ina.Fint som du har fået pyntet udenfor……Jeg synes det er svært at holde det pænt når det hele tiden blæser eller regner.
  Jeg viser pynt indendøre…….og i dag har jeg været en tur til staden i det skønne vejr,for at se alle julemarkederne og en tur i Tivoli blev det også til.
  Godaften Knus Jette

  1. Jeg har bundet meget fast med ståltråd, og sikret det mere end jeg plejer. Ingen små potter eller løse kogler i år 😉
   Jeg julepynter jo også en del indendørs, som du nok har set.

   Jeg skal også en tur til staden på onsdag. Det er bl.a. julebordene hos Royal Copenhagen, som trækker.

 2. Det er smukt og stemningsfyldt.Meget flot at anvende zink og jern primært.God ide med de guldsprayede granatæbler.Jeg er blevet inspireret af dine ideer,-har nemlig ikke fået pyntet ude endnu af de samme grunde som dig.

 3. Der skal så lidt til…Hvor ser det flot ud. Jeg har også først pyntet op udendørs nu her, på grund af vejret. Men i dag nød jeg stilheden og solen her i Sønderjylland, og fik lavet lidt ekstra. Tak for ideen med granatæblerne, det må jeg lige have lavet i morgen. Mangler nemlig det helt rigtige til mit ovale gamle træbord i gårdhaven, og det ville se så fint ud. :0)

  1. Granatæbler på et fad vil se rigtig godt ud på et havebord, og mine ligger her et døgn efter på same plads. Jeg tror, de er tunge nok til at modstå blæsevejret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield