Værkstedsting, , ,

Julevinduer

Jeg elsker at pynte op til jul, men jeg gør det ikke nødvendigvis tidligt, for jeg skulle helst ikke nå at blive træt af det inden jul. Jeg kan lide at gøre det stille og roligt i løbet af december, og decemberaftenerne går ofte med små juleprojekter i form af stjernefletning eller bogfoldning.

Køkkenvindue

I går var det vinduerne i køkken og stue, som blev julepyntet. Jeg er til rød, grøn, natur, hjemmelavet, svensk, finurligt, nostalgisk og et strejfs af nyt i år. Køkkenvinduet er med masser af rødt. Det passer godt her og er super hyggeligt.

Stuevindue

Spisetuevindueet

Spisestuevinduet er i mere grønne nuancer. Nyt i år er de fine keramikkrus med træer, som jeg har sat hyacinter i. Krusene er fra julemarkedet på Musicon i Roskilde.

Det er herligt at julepynte 🙂