Værkstedsting

Kugler og træer på Musicon i dag

Der er julemarked på Musicon i Roskilde i denne weekend. Det er er skønt skævt sted med masser af kunsthåndværk blandt juleriet. Jeg har bidraget med lammeørekugler, foldede bogjuletræer og kugler til træet af foldede bøger.

Bogkugler

Jeg er der ikke selv, men svigerdatters mor er der med sine fantastiske tylskørter fra Peuliche Design. Skørterne bliver syet på bestilling, så hun sælger ikke færdigsyede skørter på julemarkedet, men der er nogle flotte modeller i vilde farver. Hun vil gerne have lidt mere til standen, så derfor er mine kugler og bogtræer med, og de er til salg.
Jeg glæder mig til sev at besøge markedet. Måske ses vi 🙂

2 thoughts on “Kugler og træer på Musicon i dag

  1. Hej Ina
    Jeg har været på Musicon i dag (faktisk efter at have læst dit indlæg om julemarkeder), men jeg så slet ikke dine ting – ÆV :).

    1. Nej, hvor ærgerligt. Det er første stand til venstre ved indgangen.
      Nå men jeg håber, at du havde en god tur på markedet alligevel. Jeg skal derhen i morgen, og jeg glæder mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield