Lidt af hvert

Jul med Ernst 2015

Det her er en servicemeddelelse til alle dem, som glæder sig til at se 2015 udgaven af “Jul med Ernst”. Det starter op den på torsdag d. 3. december på svensk TV4.

Julmedernst 2015

Jeg er selv vild med programmerne, og jeg kan se på statistikken på bloggen, at der er mange, som søger på Jul med Ernst. Det kan jeg godt forstå, så derfor denne info. TV2 Fri viser også tit tidligere års Jul med Ernst, og de er absolut værd at se igen. Hvornår det er, ved jeg ikke. TV2 Fri’s hjemmeside er stadig ikke til at finde rundt på.
Billedet er lånt fra TV4’s hjemmeside, og den er også lidt forvirrende, især med datoen for sæsonstart. Men det skulle alligevel være på torsdag, så der sidder jeg parat 😉

6 thoughts on “Jul med Ernst 2015

 1. Se det var en god servicemeddelelse :-). Jeg har nu også lige nydt alle dine seneste juleindlæg og glæder mig til mange flere. Det kribler i fingrene efter at komme i gang. Indtil videre er det kun blevet til et par pompomer og et enkelt julemarked, men december er jo også først lige ved at starte, så mon ikke jeg indhenter det.

  /Birgitte

  1. Åh, det er en skøn indstilling til julen og december. Der er mange, som har så travlt, at de har klaret det hele på nuværende tidspunkt. Jeg tager det også i langsomt tempo, og glæder mig mere og mere hver dag. I dag, det bliver så i aften, vil jeg pynte i mit køkkenvindue. Julen er nemlig endnu ikke i køkkenenet 😉

 2. Hej Ina.Det er da bare så sjovt……….for min mand og jeg har lige siddet og snakket om Ernst,som jeg også er en stor fan af.
  Og jeg skal da helt klart sidde ved skærmen når Ernst kommer på.
  Og kan fortælle dig at de sender to af de gamle udsendelser hver formiddag på TV fri.
  Og tak for servicemeddelelse Knus Jette

 3. Jeg sidder også klar ved skærmen :). Er vild med Ernst (kan dog ikke rigtigt finde ud af om jeg også er vild med hans skæg ;).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield