Article
9 comments

Et enkelt juletræ af bogsider

Bogsidetræ

Her er en enkel måde at producere juletræer af bogsider. Tag et grillspyd af træ og lim det på et stykke pap eller sæt det i en lille klump ler, så den spidse ende af spyddet vendet opad. Klip bogsider i kvadratiske stykker med en siksak saks. De skal variere i størrelsen, så de første er størst og de sidste er ca. 1 cm brede. De sættes derefter på grilsspydet så tæt som man ønsker. Træet kan afsluttes med en stjerne som på billedet. Jeg har klippet 2 trekanter af sølvfarvet papir og limet den sammen om spyddet, så det ligner en stjerne. Man kan også købe selvklæbende stjerner i stedet for at klippe dem. Det er lettere. Jeg havde bare ikke nogen.

Der findes mange billige og dårlige siksak sakse til hobbybrug, men man kan også købe dem i stofbutikker. Der er de lidt dyrere, men til gengæld meget bedre.

9 Comments

    • Jeg har ikke vist denne type før. Det første producerede jeg i fredags 😉

      Jeg har tidlige vist foldede bogjuletræer. De er lidt vanskeligere 😉

      Reply

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield