Litteratur, Værkstedsting, ,

Bøger til træet

Nu har jeg igen kastet mig over alternativ brug af bøger. Denne gang er det hængende pynt til træet, vinduet eller måske i læsekrogen. Jeg har et par forskellige idéer, som jeg vil præsentere her på bloggen den nærmeste tid.

Rombekugle

Den første er denne rombe-formede, som er foldet med en enkelt fold fra side til side. Du kan få en mere visuel vejledning på denne  blog, og ellers er den også i den trykte udgave af ugebladet Søndag i denne uge. Her er et par gode råd:

  • Bogen skal helst være lille, f.eks. en salmebog eller lille parleur. Større bøger kan klippes eller skæres over så de passer i størrelsen
  • Ryggen og omslaget skal klippes/skæres af, hvis det er en hardback
  • Bøgerne kan købes billigt i genbrugsforretninger
  • Kan styles med perler og bånd i farver og sil, som passer til resten af pynten f.eks. rød, guld, sølv, sort, gummi, glimmer

Senere i dag skal jeg se på bøger, der skal ligge under træet. Der er Bogforum 2015 i Bella Center i dag og weekenden ud. Jeg glæder mig til at se alle nyhederne, især havebøgerne og hobbybøgerne. Det er altid meget inspirerende, og selv om man tror, at man har nogenlunde styr på markedet, så er der altid overraskelser, og så er det bare noget andet at have bøgerne i hånden.