Værkstedsting

1. søndag i advent

Nu begynder julerierne sådan  rigtigt, og det er skønt. Jeg har været godt i gang det meste af november, men jeg har holdt syslerierne i mit kreaværksted. Jeg har plads nok i øjeblikket i huset, så jeg har fået indrettet mig et værelse til mine mange projekter. Der kan jeg rode og eksperimentere uden at andre bliver irriteret over det, eller kan se det. Det er der visse fordele ved.

Kalendergaver 2015

Mere om det her projekt en anden dag 😉

I dag har der været adventshygge med det første lys tændt i adventskransen,gløgg og æbleskiver. Sådan skal det være. Adventkransen er startskuddet på juleriet. Nu må pynteriet godt sprede sig til resten af huset. Nu må der skejes ud, og al den indestængte pyntesyge, som hersker resten af året, kan nu slippes fri. Her i norden skal det helst være så enkelt som muligt, let at lave, hvidt, sort og blåt, og med et strejf af metal(enten guld, sølv eller kobber) og måske lidt natur, i hvert fald hvis man kigger i livsstils- og boligbladene. Men nej, sådan er det ikke hos mig. Her må det gerne være finurligt, omstændigt og alt for meget. Jeg elsker julen og pynteriet. Jeg ved så ikke lige, hvad der er sket med adventkransen i år.

Adventskransen tæt på Adventskransen

Den blev ærlig talt lidt minimalistisk. Men det var bare det, der føltes rigtigt i dag. Til mit forsvar vil jeg sige, at porcelænskransen stammer fra min mors gemmer og helt sikkert har mange år på bagen.

Gløgg

Gløggen blev til gengæld indtaget i de samme lidt kiksede glaskopper som altid, og yngste datter havde taget sine tilsvarende julegamacher på, så det blev nu en julerigtig adventsfejring alligevel.

Sofies julegamacher

Bare rolig, jeg vender stærkt tilbage med pynteriet 😉

 

2 thoughts on “1. søndag i advent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield