Ture

Julemarkederne nærmer sig

Der er 2 måneder til juleaften, så det er lidt tidligt at begynde på indkøb og julehygge, men det er ikke for tidligt at begynde at planlægge årets julemarkeder. De starter i november, og der er masser af dem spredt ud over hele landet. Jeg har som altid en liste over udvalgte julemarkeder, som jeg kunne tænke mig at besøge. Der er både de helt store herregårdsmarkeder og de små hyggelige.

Kræmmerhuse

Sidste år var jeg for første gang til julemarked på Musicon i Roskilde, og det var jeg ret begejstret for, så det skal jeg også i år. Hvor mange flere jeg når, ved jeg ikke, men her er en liste over alle dem, som jeg godt kunne tænke mig at besøge. De står også, som et menupunkt i venstre side af bloggen eller nederst, hvis det er på mobilen. Der kan komme flere til 😉

Kragerup Gods 14.-15. november

Livsstilsboheme 14.-15., 21.-22., 28.-29. november

Julbasar i Gustafskyrkan 20.-22. november

Butik Sophie på Møn 21.-22. november

Gisselfeld Kloster 20.-22., 27.-29. november

Haveselskabets Have 21.-22. november

Jul på Svenstrup Gods 21. november – 13. december

Roskilde Julemarked 28.-29. november

Økologisk julemarked hos Camilla Plum 28. november-6. december

Jul på Ryegaard 28.november – 20. december

Jul i Andelslandsbyen 28. november – 6. december

Julemarked på Kongskilde Naturcenter 29. november

Katrinetorp ved Malmø 4.-6. december

Næsbyholm 5.-6. december

Den Østmønske Julerute 12.-13. december

Rita Blå’s Julelopper 22. november- 20. december