Lidt af hvert

Sådan ser haven ud

Efter mange overvejelser er huset og haven nu sat til salg. Huset er blevet for stort, efter at alle børnene er flyttet, og sommerhuset på Møn bliver brugt mere og mere. Vi havde ellers besluttet at blive boende nogle år, da supermarkedsprojektet ikke blev til noget, men det er svært at finde energien på huset igen, så nu er det altså sat til salg.
Ejendomsmæglerens fotograf var forbi i sidste uge og tog billeder inde og ude. Jeg ville nok have taget huset fra en lidt anden vinkel og skåret naboens garagedør fra på præsentationsbilledet. Jeg ville også have taget lidt flere spændende billeder fra haven end han valgte.

Men de kommer så her i stedet. Søndag morgen tog jeg en stribe billeder af haven, som den ser ud lige nu.

Havestuen set fra terrassenArbejdskrog Plantebord og sydbøg Krydderurtebed og plantebord Græssti Terrasse ved soveværelset Buxbomkugler Paradisæble Hortensia Pigstenssti Mod sydmurenBlommetræJapanske lygterHuset

Jeg nåede ikke helt ned i køkken- og frugthaven. Det bliver næste stribe billeder 😉

7 thoughts on “Sådan ser haven ud

 1. Din have er dejlig, det så jeg med egne øjne sidste år, jeg håber at I får solgt hurtigt, så I kan komme videre nu hvor beslutningen er taget:-)

 2. Hej Ina.Skønne billeder fra din have.
  Det må være vemodigt at skulle forlade den.
  Men nu har i taget beslutningen……så jeg håbe i får huset solgt hurtigt.
  Har lige opdateret mit indlæg med et link til plantemarkedet i Lyngby………ses vi ?
  God dag knus Jette

 3. Nu har jeg pippet lidt højere og fået flere havebilleder og et nyt præsentationsbillede i ejendomsmæglerens salgsannonce. Nu er jeg glad igen, og så mangler vi bare en køber 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield