Lidt af hvert,

Sådan ser haven ud

Efter mange overvejelser er huset og haven nu sat til salg. Huset er blevet for stort, efter at alle børnene er flyttet, og sommerhuset på Møn bliver brugt mere og mere. Vi havde ellers besluttet at blive boende nogle år, da supermarkedsprojektet ikke blev til noget, men det er svært at finde energien på huset igen, så nu er det altså sat til salg.
Ejendomsmæglerens fotograf var forbi i sidste uge og tog billeder inde og ude. Jeg ville nok have taget huset fra en lidt anden vinkel og skåret naboens garagedør fra på præsentationsbilledet. Jeg ville også have taget lidt flere spændende billeder fra haven end han valgte.

Men de kommer så her i stedet. Søndag morgen tog jeg en stribe billeder af haven, som den ser ud lige nu.

Havestuen set fra terrassenArbejdskrog Plantebord og sydbøg Krydderurtebed og plantebord Græssti Terrasse ved soveværelset Buxbomkugler Paradisæble Hortensia Pigstenssti Mod sydmurenBlommetræJapanske lygterHuset

Jeg nåede ikke helt ned i køkken- og frugthaven. Det bliver næste stribe billeder 😉