Havearbejde, Roser, Værkstedsting

En lugebuket

Lugebuket

Jeg har svært ved at plukke blomster til buketter i min have. Jeg synes, at det er synd at klippe de flotte blomster af. Det er lidt fjollet, fordi mange planter producerer flere blomster, når man plukker af dem. Alligevel har jeg for det meste blomster fra haven i vaser, for når jeg skal luge, synes jeg, at det er synd at smide blomster på komposten. Derfor har jeg altid en vase eller spand med vand stående ved siden af, så jeg kan sætte blomsterne her, og sådan en lugebuket er nu heller ikke værst.

Rose David Austin Ausvelvet

Denne David Austin Ausvelvet rose dufter helt vidunderligt, og den er kommet i vase, fordi stilken var knækket i forbindelse med lugning rundt om rosen. Den er nu heller ikke værst.

2 thoughts on “En lugebuket

 1. Hej Ina

  Jeg har det egentlig ligesådan – man klipper da ikke blomsterne at planterne:)

  Flot rose – det er en af forløberne til Munstead Wood, og Austin har erstattet det tekniske navn Aus-velvet med handelsnavnet “the Prince”.

  Ha en dejlig aften

  1. Jeg har flere gange anlagt en skærehave af samme grund. Det hjælper en del 😉

   Godt med lidt rosen-info. Jeg er ikke så vidende omkring roser, men denne havde jeg da gemt navnet på 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield