Shopping

En lille ny gårdbutik

For et par dage siden så jeg en omtale i avisen af en ny gårdbutik i Kvanløse lige syd for Holbæk. Den så spændende ud med lidt staldørssalg af marmelader, saft og så lidt haveting, og i dag fik jeg så tid til at besøge Den lille gårdbutik. Den er ikke så stor endnu, som navnet antyder, men der mange gode ting, som lige falder i min smag.

Stalddørssalg

Ved indgangen er der stalddørssalg med hjemmelavet marmelade, syltetøj, chutney og saft. Der er også æg fra gårdens høns. Jeg købte en rabarberchutney med chili og ingefær, som skal bruges sammen med oksepølserne fra Krogagergård, som også bliver solgt i butikken. Krogagergård producerer økologisk kød, og man kan blandt andet få forskellige pølser og hakket kød i Den lille gårdbutik.

Disk

I selve butikken er det gårdens gamle køkken, som er flyttet ind som butiksinventar. Det er super charmerende med de gamle skabe og knagerækker i grønt. Kotavlerne er desværre ikke til salg endnu. Dem kunne jeg ellers godt finde en god anvendelse til. Viskestykket med tekopper, som ligger på disken, er starten på mine indkøb. Der er også en pakke med teposer til gør det selv te af havens urter. Jeg er jo lidt konservativ angående te, men det kunne jo være, at jeg kunne finde på noget nyt ind imellem.
Udenfor billedet er der en reol med lækre økologiske varer, og jeg tog lige lidt chokolade og Streich basilikum(smørepålæg, som jeg glæder mig til at afprøve) med i indkøbskurven.

Bord med skåle

Der er røde tern og striber på viskestykker, forklæder, kopper og duge. Der er en vildt hyggelig landlig stil. Jeg skal lige indskyde her, at billedkvaliteten godt kunne være bedre, men jeg havde glemt kameraet, så det blev mobilen i stedet.

Reol med snor

Det er også derfor, at der ikke er så mange billeder fra rummet ved siden af med alt havegrejet. Der var lidt mørkere. Men her kan man få lidt lækkert i haveredskaber, vandkander, snor, havehandsker, -sko og -tøj. Det kan også købes i webbutikken, hvor man kan se mere  af udvalget.

Bord med bøger

Sidst men ikke mindst kan man også få havebøger, kort og plakater med havemotiver.

Det er en rigtig fin butik, hvor man nemt kan finde en gave til en veninde eller sig selv 😉