Roser

Lyserød overdådighed

Roserne har det godt i år. Den våde forsommer er noget de har nydt godt af, også selv om gødningsregimet ikke er fulgt helt som efter forskrifterne, så har jeg nogle fantastisk flotte roser.

New dawn

New dawn har klatret flittigt over hegnet (og lidt op igennem taget) og har sat et væld af lyserøde knopper. De har bristet de sidste par dage, og nu er der bare lyserødt for øjet og liflig duft for næsen. Man bliver bare ikke træt af at se nord på i min have lige nu.

New dawn blomsterhoved New dawn 1

New dawn er en livskraftig og forholdsvis nem slyngrose. Den kan tåle kraftig beskæring og hårde vintre. Den kommer igen og igen. Den kan også selv finde ud af, at klatre og fæstne sig på det, der nu er muligt. I år har jeg intet fået gjort med beskæring eller opbinding, og som man kan se, så har jeg en fantastisk rose alligevel 😀