Blomster

En markfuld af valmuer

Jeg er så heldig at starte på mine 3 ugers sommerferie i dag. Det er svært ikke at være vældig begejstret. Mit humør steg yderligere, da jeg kørte forbi denne mark med valmuer her til morgen. Jeg kørte nu ikke helt forbi, for jeg stoppede op og tog et par billeder med mobilen.

Valmuemark

Valmue

Jeg elsker vilde blomster. Lige her spekulerer jeg på, om de er helt vilde. Jeg ved det ikke, men det er vildt flot 🙂

4 thoughts on “En markfuld af valmuer

  1. Flotmark og flot billede. Apropos et tidligere indlæg, så syntes jeg jo nok, der var et eller andet bekendt ved sommerhuset i artiklen i Haven.

  2. oh de er smukke valmuemarkerne….. i lørdags så jeg marker med et strejf af kornblomster…. det synes jeg ellers ikke at jeg har set i mange år….. man bliver lidt glad indeni (eller er det når man spiser bolcher)

    1. Jeg har set en næsten blå kornblomstmark tæt på Ugerløse. Jeg vil prøve at huske at tage et billede af den, når jeg kommer hjem i morgen. Det er et mindst lige så smukt syn som valmuemarken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield