Blogging, Huset på Møn, Litteratur,

Anna’s Plads forsætter og sommerhushaven i Haven

Jeg har haft travlt på Møn den sidste måneds tid, så der er ikke sket så meget her på bloggen. Men kort fortalt så forbliver Anna’s Plads, hvor den er i Ugerløse, og bloggen Anna’s Plads fortsætter også. Supermarkedsplanerne gik i vasken, da Netto ville vende bygningen, og det ville kommunen ikke. Nu står vi så tilbage med et par naboejendomme, der burde være revet ned. Det kan vi ikke rigtig gøre noget ved, så vi fortsætter vores liv her i Ugerløse og vores sommerhusliv på Møn.

Beskrivelse

Sommerhushaven er med i juli nummeret af Haveselskabets blad Haven. Det er en fin artikel, og du kan læse mere om den på Huset i Busene. Jeg har brugt meget tid på renoveringen af sommerhuset det sidste års tid, men nu er det så godt som færdigt, så nu skal der havenørdes i stor stil. Det bliver både i Busene og i Ugerløse, og det kommer I helt sikkert til at høre mere om.