Blogging, ,

Blogpause i juni

Nu sker der ikke så meget her på bloggen den næste måned. Det er nu ikke fordi, at jeg er på vej til at nedlægge den, og som det ser ud lige nu, kommer den fysiske Anna’s Plads heller ikke til at blive jævnet med jorden. Supermarkedsprojektet er gået i stå, men der er stadig en optionsaftale på ejendommen, der gælder til den 1. juli. Derfor gør jeg heller ikke de helt store ting i haven eller ved huset lige nu. Vi venter til efter efter deadline.

Tulipaner

Vi har også en deadline, der hedder 1. juli på renoveringsprojektet sommerhus på Møn. Det skal være så færdigt, at vi kan få godkendt belåningen af huset. Vi knokler løs, så meget vi orker og har tid, og har al fokus der. Følg med på bloggen Huset i Busene, hvis du vil følge projektet. Der er også lidt have ind imellem 😉

Jeg vender tilbage her på bloggen til juli. Nyd haven, udelivet og naturen imens.