Lidt af hvert,

Exit Hønsegården

For snart 8 år siden begyndte jeg at leje et stykke af naboens jord. Det meste var en gammel hønsegård, så det blev straks kaldt Hønsegården. Jeg har nu aldrig haft høns der, men en skøn køkkenhave, skærehave, børnehave og et hyggeskur. Der er blevet luget, revet, sået, plantet, høstet og nydt i lange baner.

Det er slut nu. Naboen har opsagt lejemålet. Jeg skal være ude inden 1. april. Det skyldes den tidligere omtalte byfornyelse med nedrivning af en stribe ejendomme på Hovedgaden (og nej, jeg ved stadig ikke om mit hus skal nedrives. Lige nu er optionsaftalen forlænget til d. 1. juli, og så gider vi ikke snakke mere om det lige nu!)

Hønsegården

Beholdere

I går så der sådan ud.

Tømt Hønsegård

I dag fik jeg flyttet mine ting og ryddet op. Det var en sej omgang. Egentlig er det ok, fordi jeg ikke har så meget tid mere p.g.a. af sommerhuset på Møn. Sidste år blev en del af køkkenhaven omdøbt til Vildnisset, da jeg ikke kunne nå at gøre noget ved den. Det blev iøvrigt et skønt sted i haven. Men alt i alt er det fint nok, at jeg skal af med Hønsegården, selv om det er hårdt. Her kan du kan læse mere om Hønsegården og Hønsehuset. Jeg vil slutte af med et billede af skærehaven i fuldt flor. Tak for 8 vidunderlige år.

Hønsegården juli 2012
Hønsegården juli 2012