Article
1 comment

Juleferien er begyndt

Julekage

Nu er en dejlig lang juleferie begyndt. Der skal jules, hygges, nydes, bygges og males lidt på skift. Der bliver helt sikkert tid til det meste, og resten når vi nok en anden gang.

Sidste weekend fik vi bagt peberkager, madeleinekager, biscotti og jødekager. Yngste fik gang i glasuren på peberkagerne, og jeg tror, at de bliver til bordkort og andet pynt på årets julebord. Der er et par dage til endnu, så det er ikke helt afgjort, hvordan det kommer til at se ud. Opskriften på peberkagerne kan du finde HER.

Peberkager

1 Comment so far

  1. De er da lige til at bide i de peberkager :-). Rigtig god jul til dig og familien. Det er vel næsten for varmt at tænde op i Noma, men her har vi gang i brændeovnen alligevel. Det giver lidt julestemning midt i den pjaskvåde udsigt 🙂

    Birgitte

    Reply

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield