Værkstedsting

Må jeg se dit kalenderlys?

Nu er der en uges tid til, at kalenderlyset skal tændes. Jeg holder meget af julens traditioner, og ikke mindst den kreative side af dem og gerne med et tvist. Kalenderlyset er noget af det, som jeg synes, man kan gøre noget ud af. Det er i fokus hver dag i december i modsætning til adventskransen, som må nøjes med de fire søndage.

kalenderlysHvis der er plads på spisebordet, kan man kreere et helt landskab, som det jeg havde for et par år siden. De mere enkle, som ikke fylder så meget, kan også være utrolig smukke.
Jeg har endnu ikke bestemt mig for, hvordan kalenderlyset skal se ud i år, og jeg kunne godt tænke mig lidt inspiration. Det er nemt at finde adventskranse. Alle magasiner har dem på forsiden i disse dage. Men kalenderlyset er ikke helt så trendy, så der skal man lede længe efter inspiration. Jeg tror nu også, at der er andre, som gerne vil have kalenderlys-inspiration, så hvis du må meget gerne dele dit lys her
[inlinkz_linkup id=469603 mode=1]

 

 

 

5 thoughts on “Må jeg se dit kalenderlys?

  1. Jamen, så må jeg jo se at komme i omdrejninger :-). De år vi har haft kalenderlys har det bare stået i en stage, men du har da ret. Det er simpelthen for kedeligt! Jeg vender tilbage 🙂

  2. Nej, det skal jeg da lige love for, du ikke må…. 😉 😀
    Men jeg vil med største fornøjelse følge med i hvad i andre kreere, og er det enkelt nok, kan det være jeg snupper en ide. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield