Værkstedsting, ,

Jul på dåse

Årets chokoladekalendere er klar og allerede delt ud. Det er ekceptionelt tidligt i år, for begge dele plejer ellers at være noget der foregår den 30. november med sved på panden og temmelig stor spænding lige før midnat.
Der er ikke nogen speciel grund grund til, at jeg har været tidlig ude. Det er måske bare en ny stil, jeg er ved at tillægge mig. Det vil i hvert fald være skønt, hvis jeg også er så tidligt ude med de andre julesysler.

Annas dåse Afkrydsningsskema

Årets kalendere er i dåser og med afkrydsningsskema, så der ikke behøver at være tvivl om dagens chokolade er spist.

Jesus med lam

Sort kalender

Som altid er der lidt variation, så kalenderen passer til den kommende indehaver. Den skulle gerne pynte og være en daglig hyggeting. Nogle er til traditionel jul og andre vil helst have en mere diskret udgave.

Tidligere års kalendere kan ses HER.

Adventskrans og kalenderlys står stadig på to-do listen, og du er meget velkommen til at uploade et link til dit kalenderelys HER.