Blomster, Løg og knolde, Værkstedsting

Frostklar

I nat er der spået frost for første gang siden sidste vinter. Der er altid lidt gys over den slags meldinger. Bliver haven på en nat forvandlet til en vissen efterårshave med slatne dahliaer og courgetter, eller får de bare en lille snert frost, som højst giver visne spidser på dem, der står udsatte steder? Det får jeg først svar på i morgen.

DahliabuketDet var næsten mørkt, da jeg kom hjem fra arbejde i dag, så det blev i lommelygtens skær, at jeg har forberedt mig på den første nattefrost. Krukkerne med frostfølsomme planter, som jeg gerne vil overvintre, har jeg flyttet ind under tagudhæng og halvtag. De skal i havestuen senere, når jeg får tid til at ordne det. Måske i weekenden og ellers kan de sagtens overleve et par uger under halvtaget med mindre, at det bliver rigtig vinter.
Til sidst plukkede jeg en buket af de stadig frodigt blomstrende dahlia og satte dem i stuen. Nu kan den lette nattefrost bare komme an. Jeg er klar.

2 thoughts on “Frostklar

    1. Jeg har endnu ikke fået set, om det var nok at flytte mine under tagudhænget. I morges var der et tykt lag is på bilens forrude, så lidt forandring er der nok sket derude i haven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield