Lidt af hvert

En herlig weekend med mange besøg

Det har været en skøn weekend med åben have. Der kom ca. 110-120 besøgende ialt på de 2 dage. Det havde jeg slet ikke forestillet mig, når der var så langt til den næste åbne have. Men måske var det netop en fordel, for havefolk vil se haver, når der er havefestival. Jeg havde annonceret i Haveselskabet, Landsforeningen Praktisk Økologi, den lokale Dagli’brugs, på bloggen og facebook. Jeg var også så heldig, at Nordvestnyt havde opsnappet det og satte en notits i avisen om det en uges tid i forvejen.

Havebesøg2

Jeg viste rundt og snakkede med så mange, som jeg kunne nå. Min mand er ikke det store havemenneske, men han hjalp til så godt han kunne, og stod iøvrigt for te, kaffe og kageserveringen. Han uddelte også en Folder om haven til dem, som jeg ikke nåede at give nogen. Han tog også billeder, for det nåede jeg heller ikke.

Drenge ser på salamandre

Her bliver der studeret salamandere i bassinet af nogle af de yngste gæster.

Havebesøg1Jeg fik rigtig mange positive tilkendegivelser, om at min have var rigtig hyggelig, og der var mange spændende stauder og plantesammensætninger og anderledes indslag i haven. Det slubrede jeg bare i mig med velbehag. Imellem de besøgene var også nogle af mine medhavebloggere, som har lavet nogle flotte indlæg om besøget. De viser meget mere og andre ting fra haven, som jeg slet ikke havde tænkt på. Kig på indlæggene fra Signes Vals og  En landliggers dagbog. Jeg fik også besøg af en fotograf og en journalist fra Nordvestnyt, som i går bragte en helsides artikel fra besøget. Her er et link til web udgaven, som er noget forkortet og her til en indscanning af avissiden.

Dild

Jeg holder åben have igen d. 30. august. Der regner jeg med, at dahliaerne blomstrer om kap med solhatte og lathyrus, og klatrebønnerne er stukket til vejrs.

 

 

8 thoughts on “En herlig weekend med mange besøg

 1. Hej Ina

  Over 100 det var da flot – og folk har jo også haft muligheden for en super haveoplevelse – det ser rigtig godt ud:)

  En dejlig dag herfra

 2. Det er bare så dejligt at dele sin haveglæde og -interesse med andre. Godt at der er nogle der vil åbne deres have og det glæder mig at det var godt at det blev så stor en succes hos dig.
  Jeg synes at det er genialt at sætte en weekend af til de arrangementer.
  Tak for oplevelsen, Ina også til din mand:-) Det var bestemt køreturen værd at se din skønne have og så hyggeligt med en havesnak med jer begge:o)

 3. Hvor dejligt at der kom så mange og så din have. Den ser også meget skøn ud. God ide at reklamere flere steder for åben have. Jeg var selv ude og se en meget dejlig have.

 4. aiiitch altså, jeg havde glemt det ….. glæder mig over at jeg får en chance til. Jeg har set nogen af billederne fra din have – og oj, hvor er der fint…. det er da næsten ikke til at bære, hvis det hele skal ødelægges, som jeg forstår at der er en risiko for…. tillykke med det fine fremmøde.

 5. Hvor må det være sjovt for dig at se din have i tre forskellige fortolkninger. Ikke en af dem er ens :-). Skønt at der kom så mange. Det er blevet til mange gode snakke om have i weekenden og helt sikkert berigende for både gæster og dig. Mon ikke der også kommer en del d.30. august.

  /Birgitte

 6. Tillykke med det flotte fremmøde, det var da en succes. Ja, man slubrer bare det hele i sig, det er dejligt når besøgende synes om ens have. Din har nu også en særlig fin stemning, synes jeg.

 7. Hej Ina.Hvor er det dejlige billeder fra din have.
  Og dejligt at der kom SÅ mange for at se din have.
  Har noteret datoen for din næste åben have.Knus Jette

 8. Tak for sidst den 28. juni. Det var spændende at se din have, og også interessant at møde andre bloggere. Jeg tog også billeder , men har ikke haft tid til blog i lang tid, og billeder bliver lynhurtigt forældet. Men nu vil jeg følge dine links og se hvad de andre har skrevet.
  Hilsen Bente

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield