Lidt af hvert

1. feriedag og det regner :-)

Vandkander

Nogen ville nok synes, at starte ferien med regnvejr var ærgerligt. Det gør jeg ikke. Min have trænger hårdt til vand, så det er vidunderligt at sidde i havestuen med udsigt til haven og længere væk markerne med Jens’ køer, imens jeg hører regnen tromme på taget. Vandkanderne holder fridag, og jeg vil også holde fri og pille lidt ved computeren, læse videre i min gode krimi, få overstået lidt indendørs sysler og bare nyde dagen. Sidst på dagen stilner regnen af, og så skal jeg i haven og pusle med lidt af hvert.

Midt på ugen tager jeg et par dage til Sverige og resten af ferien bliver på Møn med smutture hjem ind imellem. Det er herligt med ferie.

8 thoughts on “1. feriedag og det regner :-)

 1. Ferie er slet ikke så tosset. Pyt med at den starter med regnvejr. Så kommer du ned i gear 🙂 – og senere på ugen bliver det meget, meget bedre. God ferie!

 2. Det regner
  Cyklernes styr lægger æg
  Det regner
  Perler fra tagmandens fipskæg

  …. og er det ikke dejligt – haven sukkede efter vand, nu sukker den af velbehag. god ferie

 3. hej Anna
  En rigtig flot blog du har fået, overskuelig og nem at gå til, – selv bliver jeg mobbet af Claus Dalby over min blog, da han mener den ikke hverken holder kant og er smuk men rodet. Og så tillader jeg mig i den anledning at spørge dig; Hvilket system bruger du og er det nemt for en teknikdum som mig?

  Go sommer
  Kjeld

  1. Hej Keld

   Tak for de pæne ord 🙂

   Jeg bruger WordPress med temaet Namba fra Elmastudio. WordPress er et gratis opensource system, som måske nok er lidt mere udfordrende end blogspot, men det er da til at finde ud af, og så kan det langt mere. Man kan altid finde et plugin til et eller andet, man gerne vil have på bloggen.
   Temaet Namba har jeg købt for et par hundrede kr.
   Jeg har en bedre halvdel, som er god til IT, så af og til får jeg hjælp af ham.

   Du er velkommen til spørge, hvis der er noget, der “driller”. Du kan bare sende mig en mail.

   Jeg synes nu ikke, at du skal lade dig kyse af Claus. Han har eller har i hvert fald haft censur på sin blog, hvis kommentarerne ikke faldt i god jord. Jeg har sat stor pris på, at du ind imellem har taget kritiske emner op, som ikke bare er rygklapperi, og der har alle kunne komme til orde. Tak for det.

   Hilsen Ina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield