Sommerblomster

Løvemund i flot stil

Løvemund, Anthirrhinum majus, Black prince står store og flotte i haven nu. Det skyldes den milde vinter. Mange af dem har overvintret og er nu store flotte planter, som er blikfang med sine knaldrøde blomster og mørke løv.

Løvemund

Jeg plejer at så nye hvert år, for på mine breddegrader overvintrer løvemund ikke i kolde vintre. I år har jeg ikke forspiret dem, men det gør jo så heldigvis ikke noget.

Løvemund

Løvemund

3 thoughts on “Løvemund i flot stil

  1. Så skønt det ser ud med den mørkerøde farve Ina……og så er jeg vist nødt til at holde øje med Frühlingsduft som du viser i et tidligere indlæg – har hørt mange tale om den i “rosende” vendinger…..skønt med inspiration til ønskesedlen ;0)

    Knus Dorthe

  2. Hvor er det altså en flot farve. Mine Løvemund har også overvintret…. jeg har prøvet at få min bestand til at bestå af ene hvide Løvemund, men da det er fra “egne frø” og der altid er nogen røde, jeg ikke har nænnet at hive op, så bliver bestanden næppe nogensinde helt hvid…. og pyt med det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield