Lidt af hvert

Jeg glæder mig

I morgen er haven åben, og jeg glæder mig rigtig meget til besøg. Det ville være synd at sige, at alt er parat. Men sådan plejer det heller ikke at være hos mig. Sidste øjebliks fantastiske (urealistiske) idéer, radikale beslutninger og handlinger er helt normale til store og små begivenheder her på matriklen. Planlægningen af weekenden er også i den ambitiøse ende.
Lørdag: Til  HHX translokation af yngste barn på Slotshaven i Holbæk kl. 10-12. Herefter skal de sendes afsted på studenterkørsel. Holde åben haven kl. 14-18. Modtage studenter ca. kl. 20.
Søndag: Holde åben have kl. 10-15. Holde studenterfest kl. 15-?

Klematis

Vejret kan jeg ikke gøre så meget ved. De har truet med heldagsregn og skybrudslignende byger til fint vejr med et solstrejf. Det bliver vist noget midt i mellem. Men hvordan det end bliver, så bliver det helt sikkert festligt og hyggeligt alt sammen, for sådan plejer det også at være her på matriklen, og jeg glæder mig.

3 thoughts on “Jeg glæder mig

 1. Hej Ina
  Jeg er sikker på, at det, uanset om det hele er poleret eller ej, bliver en dejlig oplevelse at besøge din have. Gid jeg boede i nærheden – så kom jeg gerne forbi.

  Rigtig god weekend til dig.
  Kh. Lone

 2. Haha, ja hvorfor ikke booke kalenderen til bristepunktet, det er trods alt weekend:o)
  Jeg kommer på søndag efter middag og jeg tager én anden haveglad tøs med. Vi ses.
  Tillykke med yngste barn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield