Lidt af hvert

Havefestival og Åben havelåge – skal, skal ikke

Haven

Hvor er der bare vildt skønt i haven lige nu, når man bare ser den fra den rigtige vinkel. Jeg overvejer at melde mig til  Havefestival og Åben havelåge. Det er nu ikke hele haven, der ser sådan ud, og hvordan ser den ud om 3-4 uger? Der er studenterkørsel og studentergilde for yngste samme weekend. Skal – skal ikke, måske er haven blevet til asfalteret parkeringsplads næste år, så det er måske sidste chance. Grubler lige over det, imens jeg luger i den tilgroede køkkenhave, som ikke er helt fremvisningsmoden p.t.

7 thoughts on “Havefestival og Åben havelåge – skal, skal ikke

 1. Spring ud i det, det kan ikke gå værre end galt var jeg lige ved at skrive.
  Parkeringsplads – det kræver nærmere forklaring!

 2. Jeg har skrevet om det i tidligere indlæg, men der er en bygherre, som vil opkøbe en stribe huse inklusive mit og bygge supermarked med parkeringspladser. Vi skule få en endelig afgørelse i september. Det er meget underligt, men OK efter omstændighederne 😉

 3. Du SKAL. Det er så stor en glæde at dele sin glæde og begejstring med andre. Du vil elske det. Haven skal jo kun vise din glæde ved at bruge den og det liv der leves i den, så pyt med lidt ukrudt i hjørnerne.

 4. Gør det Ina det er en dejlig oplevelse som jeg kan anbefale på det kraftigste.
  Jeg har selv overvejelserne selvom jeg egentlig har besluttet at få styr på nogle ting og så holde åben have igen næste år.
  Hvor ser det dejligt ud på dit foto:o)

 5. jo – spring da ud i det – det er så smukt på dine billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield