Lidt af hvert

Festligt besøg i haven

Jeg holdt åben have i går, og der kom langt flere end jeg havde troet. De beundrede, spurgte løs og havesnakken gik. Mange slog sig ned og nød haven og en kop te, kaffe og kage. Det var super hyggeligt, og jeg havde så travlt med at vise rundt, at jeg ikke fik taget nogle billeder. Den lokale avis Nordvestnyt kom også forbi, og de tog billeder, så dem glæder jeg mig til at se. Siden fik jeg dog kameraet frem.

Studenter på terrassen

For senere på aftenen fik jeg også besøg i haven. Det var yngste, som kom forbi sammen med resten af klassen på deres tur rundt med lastvognen til forældrene. Vi var vist nok nummer 21 på ruten, så stemningen var høj. Det var et kortvarigt besøg på de afsatte 12 minutter, men festligt var det, og sliddet på haven var begrænset.

Jeg holder åben have igen i dag fra kl. 10-15, og der regner jeg med at få taget nogle billeder 😉

5 thoughts on “Festligt besøg i haven

 1. Ærgerligt jeg ikke er på de kanter, men dejligt at høre at du har haft mange besøgende. Rigtig god fornøjelse igen idag. Er det første gang du holder åben have?

 2. Ja, det er det, så det var overvældende, at så mange ville komme forbi, især når der er meget langt til den næste åbne have.
  Jeg havde lidt salgsplanter, og de blev næsten udsolgt, så jeg har lige gravet et par stykker op her til morgen.

  Nu må jeg vist hellere gøre klar til dagens besøg.

 3. Jeg har også hatt åpen hage i år, og jeg fikk heller ikke tatt noen bilder :-)) De skal godt gjøres å rekke det hele?! Men hyggelig var det :-)) God sommer!

 4. Hej Ina.
  Vil for det første sige dig en stor tak, fordi du har den gæstefrihed du besidder!.
  Min veninde Mette og jeg har virkelig nydt et par gode timer i din skønne have i dag. Hvor er din have fuld af spændende blomster og søde hyggelige velindrettet rum. Tak for kaffe og skøn chokoladekage. Vi ses jo nok snart igen. Måske et plantemarked kan danne ramme for et blomsterstævnemøde;-)

  Mange blomsterhilsner fra

  Jannie fra Hvalsø

  P.s. Iøvrigt tak for planterne….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield