Roser, Stauder

De barbielyserøde

Nogen gange opdager man, at man kan holde rigtig meget af noget, som man egentlig ikke troede, man kunne lide. Jeg har det sådan med farven barbielyserød. Jeg ville betakke mig meget for at have sofapuder eller gardiner i den farve. Man ville nok heller aldrig se mig i et par bukser i den nuance. Men jeg har en rose, som jeg holder meget af, og det er Comte de Chambord. Den har lige præcis den farve.

Comte de Chambord knopper

Den er utrolig smuk både i knop og blomst, og har blade i en lys grøn farve, som forstærker den lyserøde farve. Den dufter også helt skønt, som nu roser skal.

Comte de Chambord Comte de Chambord1

Sådan lidt ved et tilfælde er geranien Rose Clair blevet til bunddække i bedet, og den passer helt fint til.

Lyserød pæon

Lige i nærheden står en pæon, som jeg ikke kan navnet på. Den er stor og flot og har den samme farve.

Så barbielyserød kan også være flot 😉

5 thoughts on “De barbielyserøde

  1. Jeg er vild med lyserød 🙂 Og netop den rose havde jeg i min gamle have og den er bare lækker. Ja, lækker, for jeg fik lyst til at spise den, tage en bid- den er en indbydende smuk rose:)

  2. Barbilyserød er da en skøn betegnelse 🙂 Jeg har det helt på samme måde med farven som indretning – men som blomst! Der er den skøn. Og faktisk tror jeg at jeg er kommet til at holde mere og mere af den farve jo mere moden jeg er blevet 🙂

  3. Hej Ina.Ja !! jeg synes rosa blomster er SÅ smukke……og lyser dejligt op i vores haver.Fin kombination med Rose Claire.Og lige nu er både roser og pæoner på sit højeste……..så det er bare med at nyde det.
    God dag knus Jette

  4. Åh, ja comte de chambord er smuk. den er ny i min have- blomstrer for første gang og har netop klippet en af til pynt. Den står ved siden af Sofiero rosen, som også er lyserød, men en helt anden nuance. Hvor findes der mange forskellige nuancer af lyserød….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield