De sidste dages regn har været godt for haven, og ikke mindst for køkkenhaven og alt det andet spiselige i haven. Asparges og krydderurter bruger vi lystigt af, og jordbærene venter vi spændt på. Her er lige nogle 10. maj øjebliksbilleder fra den spiselige have.
6 thoughts on “Den spiselige have”
Hej Ina.Hvor ser der dejligt frodigt ud i din køkkenhave…….flotte asparges,og flotte jordbærplanter i blomst.Men regnen har også gjort sit til frodigheden.
God søndag knus Jette
Hej
Det ser virkelig flot og frodigt ud. dine asparges står noget bedre end mine. vil du fortælle hvilke krydderurter du har i bedet, jeg har anlagt et nyt urtebed og der er stadig ledige pladser…
Kh Ane
Krydderurterne på billedet er løvstikke, fransk syre, belgisk syre, rød syre, purløg, bronzefenikel, cola malurt, alm. malurt, citronmelise og oregano. I bedes er der også flere slags mynte, timian, salvie og kinesisk purløg.
Jeg har rosmarin, solbærsalvie, ananassalvie og citronverbena i krukker ved siden af. De skal ind om vinteren, så derfor er de nemmere i krukker.
Syrerne bruger jeg i salater og dressinger. De giver en skøn frisk og syrlig smag.
Colamalurten er mest for sjov. Den må man bare nulre lidt en gang imellem 😉
Hej Ina.Hvor ser der dejligt frodigt ud i din køkkenhave…….flotte asparges,og flotte jordbærplanter i blomst.Men regnen har også gjort sit til frodigheden.
God søndag knus Jette
Hej
Det ser virkelig flot og frodigt ud. dine asparges står noget bedre end mine. vil du fortælle hvilke krydderurter du har i bedet, jeg har anlagt et nyt urtebed og der er stadig ledige pladser…
Kh Ane
Hej Ane
Krydderurterne på billedet er løvstikke, fransk syre, belgisk syre, rød syre, purløg, bronzefenikel, cola malurt, alm. malurt, citronmelise og oregano. I bedes er der også flere slags mynte, timian, salvie og kinesisk purløg.
Jeg har rosmarin, solbærsalvie, ananassalvie og citronverbena i krukker ved siden af. De skal ind om vinteren, så derfor er de nemmere i krukker.
Hej… Tak for det..de fleste af dem har jeg også, men de forskellige syrer kender jeg ikke ej heller cola malurt. Hvordan bruger du dem?
Mvh ane
Syrerne bruger jeg i salater og dressinger. De giver en skøn frisk og syrlig smag.
Colamalurten er mest for sjov. Den må man bare nulre lidt en gang imellem 😉
Nydelig kjøkkenhage,vakker og inspirerende. 🙂