Løg og knolde

Nyt i krukkerne

Hvert år har jeg et indlæg med titlen “Nyt i krukkerne”. Sidste år var det d.1. april, året før d. 11. marts og i år bliver det d. 16. februar. Vi har et mildt forår i år, når det allerede er nu, og det er ikke bare fordi, at jeg har fået forårskuller. Det er mildt. I sidste weekend lagde jeg mærke til, at hornvioler fra sidste år blomstrede i en krukke. Vintergækker og erantis blomstrer på liver løs, og der er plusgrader i dagtimerne, og meget få nætter med nattefrost. Man kan godt skifte ud i krukkerne nu.

Hornviolerne kan sagten klare sig, selv om der kommer lidt nattefrost ind imellem. Det kan erantis også, så jeg gravede lidt spirer op fra haven. Det er jo ganske gratis og de holder længe, når temperaturen holder sig under de tocifrede grader

Det blev også til lidt krukker med indkøbte krokus og vintergækker fra haven. De klarer sig alle fint med lidt frost ind imellem, og hvis vinteren igen skulle vise sig fra den hårde side, så kommer der bare nyt i krukkerne igen 😉