Litteratur

Tid til armchairgardening

Jeg får ikke skrevet så tit om havebøger, som jeg egentlig havde tænkt mig, da jeg startede bloggen op. Det er lidt underligt, for jeg elsker at læse og se i havebøger, og bestiller de nyeste hjem fra biblioteket, så hurtigt det kan lade sig gøre, hvis jeg da ikke allerede har købt dem. Det kan være, at der bliver mere af det i det nye år.
I de sidste par dage har jeg opdateret bogreolen med de seneste 2013 udgivelser, som endnu ikke havde fået en plads reolen. Klik på billederne, så kommer du hen på reolen, og på reolen er der link i billederne til bibliotek.dk, så du nemt kan bestille bogen til hjemlån. Du kan selvfølgelig også tage en tur indenom boghandleren på hjørnet eller onlineboghandleren. Hvilken man skal vælge af sidstnævnte er et temperamentsspørgsmål. Der er ikke nogen specielt, som jeg vil anbefale frem for andre i øjeblikket, men man kan sammenligne priserne på Bogpriser.dk. Under alle omstændigheder er her nogle forslag til til fordybelse i de mørke januaraftener.

Tante Grøns haveBær i havenSpiseligeblomsterJulefryd og englelydGenbrug under åben himmelTil nytte og nydelsehavehuse og hyggekrogekrydderurter

Nogen undrer sig måske over, hvorfor “Den hvide have” af Claus Dalby ikke er på reolen. Den er på vej, men lige nu ligger den på natbordet 😉