Ture

Hvad, hvor og hvornår

Nu begynder et nyt år og dermed også et nyt haveår. Lige nu er der ikke så vildt meget at foretage sig derude, og under normale omstændigheder ville jeg på nuværende tidspunkt sidde og surfe rundt i de virtuelle frøkataloger og have afsindigt svært ved at begrænse mine helt absolut nødvendige frøindkøb. Det skal jeg ikke i år, for det er endnu ikke afklaret, om vi bliver boende her i huset, eller det skal rives ned og erstattes af et supermarked. Vi afventer lokalplan og høring.
Jeg har været inde og snuse lidt i diverse webshops, og der er også dumpet et par frøposer ned i indkøbskurven, men min viljestyrke har indtil videre sejret, så de er endnu ikke nået helt hen til kassen. Det er hårdt med en sådan en helt kold tyrker.
Til gengæld har jeg nu fået opdateret min kalender med foredrag, kurser, plantemarkeder og andre haveevents her i foråret. Der er masser af arrangementer at bruge sin tid på, når man nu ikke skal forspire og potte om i stor stil, som jeg plejer at gøre om foråret. Med hensyn til plantemarkeder er udvalget lidt tyndt endnu. Der kommer helt sikkert mere på kalenderen i løbet af de næste par uger og måneder. Her er et dump af kalenderen i dag. De nyeste arrangementer kan ses i menuen til højre på bloggen og hele kalenderen kan ses under fanebladet “Events” øverst.
Opslagstavle
Det er et selektivt udvalg af arrangementer, som jeg godt selv kunne tænkte mig at deltage i, hvis jeg ellers havde tid og råd. En slags opslagstavle med idéer til udflugter, kurser m.m. Geografisk tager de udgangspunkt i det midtsjællandske, hvor jeg bor. Men jeg tager nu gerne en time eller mere i transport, hvis det er noget rigtig interessant.
Hvis du synes, der er arrangementer, som jeg burde tage med i kalenderen, så send mail en mail.

One thought on “Hvad, hvor og hvornår

  1. Kan godt forstå, hvis du er lidt utålmodig ift. en afgørelse af, om I skal flytte. Jeg håber for jer, at I snart får en afgørelse.

    Det er dejligt at du igen i år har laven en kalender – den vil jeg vende tilbage til, når jeg skal holde øje med, hvad der sker rundt omkring.

    Godt nytår 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield