Løg og knolde, Vinter, ,

En hundekold søndag

Det har været bidende koldt i dag. Ja, ikke sådan på termometeret. Det har været lige omkring frysepunktet, og det har hverken regnet eller sneet. Der ligger heller ikke noget sne her, som andre steder i landet. Normalt noget der nok kunne lokke et havemenneske ud i januarhaven. Hvis det bare ikke var for den stride blæst, som har varet i flere dage. Den går gennem marv og ben og føles, som mange graders frost. I morges, da jeg trak gardinerne fra, så jeg til min store overraskelse, at erantisserne var på vej op lige udenfor soveværelsesvinduet.
Erantisspirer
På det tidspunkt havde jeg en idé om, at det kunne være fedt med en times tid i haven. Måske grave lidt spirer op og sætte i potter indendørs. Rydde lidt op foran bryggersdøren, hvor ugens afblomstrede tulipaner og grene fra vaserne er smidt, da jeg efter arbejde i mørke ikke gider rende helt ned på komposten med dem.
Jeg kom i tøjet og startede med en tur ud til postkassen og skraldespanden. Tog kameraet og begyndte at tage billeder af erantispirerne, og så var jeg ellers ved at være kureret for udendørslivet. Det var bare for koldt!
erantis
Jeg fik aldrig gravet nogen spirer op eller bevæget mig ned på komposten. Det blev bare en indendørs søndag, hvor jeg fik bagt en kage, set lidt skiløb i TV(elsker at se langrend, men gider ikke se andet sport på TV) og egentlig ikke ret meget andet. Bare slappet af.