Huset på Møn, , ,

Projekt huset på Møn

Det er stadig ikke de helt vildt lækre indretningsbilleder, som jeg kan komme med fra vores renovering af huset på Møn. Men der sker noget. Der sker faktisk rigtig meget. I løbet af december er der lagt kloak, elektrikeren har været der, og mureren har gjort en masse.
Møn uge 48
D. 30 november var vi en tur indenom. Soldaterne (de røde jernstolper) holder huset oppe nu da flere vægge er revet ned. Til venstre er det kommende køkken og til højre badeværelset. VVS’eren Bo har lagt kloakrør. Den store metaldims i forgrunden er afløbet i den kommende brusekabine.
Hul i kampestensfundamentI kampens hede gik en af kampestenene i fundamentet løs.
Kampestensfundament uge 50
Da vi kom 2 uger efter var det fikset 😉
Skillevægge uge 50
Nu var der også markeret skillevægge og styropyr over det hele. Det bliver badeværelset øverst og køkken nederst.
Møn uge 51I søndags var vi igen en tur forbi, og nu har mureren lagt beton ud over det hele. Alle rør til gulvvarme, el og vand skulle nu gerne være under betonen. De mange rør som stikker op i midten, bliver det fremtidige teknikrum. Der mangler stadig et lag beton, klaplaget, som jævner det hele mere ud.
KøkkenDet her bliver en gang til et køkken.
Der er ikke meget, jeg kan bidrage med i øjeblikket. Men der sker en hel masse.